-->
Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Инженеры, технологи

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: инженер связи
Мужчина
Добавлено:24-03-2008
Зарплата:400 $
Пол:мужской
Возраст: 22
Образование:высшее
График работы:полный рабочий день

Козаченко Сергій Олександрович
Домашній тел. 8-057-7496341
Вік : 22 ; пол : чоловік Моб тел. 8-067-6459294
Харківська обл , Харківський р-н , с. Безлюдівка

mail : [email protected]

Ціль
Бажаюча посада : інженер
Сфера деятельності : телекомунікації , звязок
График роботи : повний день
Опит праці : 2,5 роки

Опит праці
13.05.2004 р. Призванный на строкову військову службу Збройних Сил України та направленый до 10 Окремого полка зв’зку м. Львова , у зв’язку з розформуванням частини переведений у 55 Окремий лінійно-вузловий полк зв’язку м. Ровна.
21.11.2005 р. Поступив на роботу в ХФ ”Укртелеком” Харьківський філіал Центр Електрозв’язку № 11 на дільницю капітального ремонту мереж зв’язку та радіомовлення – електромонтером 4 категорії , будучи у складі бригади обслуговував , ремонтував лінійні мережі зв’язку .Через півроку підвішений на посаду електромеханика.

20.10.2006 р. Після проходження курсів з підвищення кваліфікації переведений інженером електрозвязку до групи вимірювань та випробувань дільниці технічної підтримки та ремонту ( ДТПтР ) . В мої обов’язки входить проводити вимірювання параметрів кабельних ліній звязку постійним та змінним струмом , проводить профілактичну перевірку апаратури ІКМ , ремонтувати та перевіряти нескладні блоки та вузли обладнання зв’язку , забеспечувати експлуатаційно-технічне обслуговування закріплених СВТ та обладнання , здійснювати контроль за виконанням правил технічної експлуатації апаратури та обладнання телеграфного , міжміського , місцевого телеграфного зв’язку та провідного мовлення , здійснюю проведення та підключення до мережі Інтернет за допомогою послуги послуги ADSL .
Освіта
С 1993-2003 р. закiнчив Безлюдiвский загальноосвiтнiй навчально-виховний комплекс 1-3 ступенiв з лiцеєм Харьківського району Харківської області.

В 2003 р. поступив до Української інженерно-педагогічної академії за спеціальністю “ Професійне навчення.Електроніка,радіотехніка, електронна схемотехніка та зв’язок " - заочно . У зв’язку із загальновійськовим призивом до ЗСУ взяв академічну відпустку на час проходження служби.

12.10.2005 р. звільнений з лав ЗСУ , відновився в Українській інженерно-педагогічній академії і на сьогоднішній день продовжую навчання .

Додатково
Вільний користувач ПК. Знання української , російськой мови ,англійський ( технічно ) . Відповідальний , порядний , комунікабельний , легко здібний
до вивчення нових технологiй , процесiв.

Телефон:80676459294
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job.kh.ua/resumes/8408.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама

-->