-->
Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Вакансия в категории: РАЗНОЕ

Добавить в блокнотВерсия для печати Вакансия: Marina tennis club - комфортнi умови, професійнi тренери.
Добавлено:12-04-2023
Зарплата:7000 $
Пол:женский
Возраст: от 18 до 40
Образование:нет / любое
График работы:неважно, договоримся

Теніс - це один з найкращих видів спорту, який не тільки сприяє розвитку фізичної форми, але й підвищує самооцінку і розвиває стресостійкість. Якщо ви шукаєте місце, де можна займатися тенісом, то Marina tennis club в Києві - це саме те місце, яке ви шукаєте.
У нашому клубі ви знайдете круті корти з різноманітним покриттям, які відповідають всім вимогам професійних гравців, щоб забезпечити вам максимальний комфорт та безпеку під час гри.
У нас працюють тільки професійні тренери з великим досвідом гри і навчання. Вони допоможуть вам покращити техніку гри, підвищити фізичну підготовку та знайти правильну тактику для перемоги в матчах.
Ми пропонуємо різні опції аренди кортів, які відповідають вашим потребам та графіку занять. Ви можете забронювати корти онлайн на нашому сайті або зв'язавшись з нашою адміністрацією.
Marina tennis club розташований у зручному місці зі зручним доїздом. Ми знаходимося недалеко від міста, що дозволяє швидко дістатися до нашого клубу. Крім того, ми знаходимося в зеленій зоні, де можна не тільки займатися спортом, а й насолоджуватися природою та свіжим повітрям.
Тож якщо ви хочете займатися тенісом в комфортних умовах з професійними тренерами та на крутих кортах, то Marina tennis club - ваш вибір. Не гайте часу і приходьте до нас.
Контакти:
Сайт - https://kiev.tennis/ua/
Facebook - facebook.com/kiev.tennis.club.marina
Instagram - instagram.com/kiev_tennis/
Telegram - https://t.me/kievtennis
Телефоны - 050-777-26-99, 067-777-26-99

Телефон:0507772699
E-Mail:
WWW:
 
Постоянный адрес объявления: http://job.kh.ua/vacancies/214861.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама

-->